Carnati cu fasole boabe

Printeaza

Incinge o lingură de ulei într-o cratiţă şi rumeneşte 8 cârnaţi de porc, apoi aşază-i pe o farfurie şi scurge grăsimea în exces.

Sotează în aceeaşi tigaie 2 cepe tocate, până se înmoaie. Dă focul mai mare, toarnă 150ml de vin alb şi lasă să scadă până la jumătate.

Adaugă 400g de roşii din conservă, 1 crenguţă de rozmarin şi 500ml supă de pui.

Pune din nou cârnaţii în cratiţă şi lasă să clocotească 30 de minute.

Adaugă fasolea boabe dintr-o conservă de 400g, scursă şi clătită, şi încălzeşte-o bine. Serveşte cu piure şi muştar.

Carnati cu fasole boabe

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.