Carnati cu ciuperci si rosii

Printeaza

Carnati cu ciuperci si rosii din: carnaciori, bacon, sunca, ciuperci, rosii, oua, sare, piper.

Ingrediente:Carnati cu ciuperci si rosii

  • cârnăciori
  • bacon sau şuncă
  • ciuperci
  • roşii
  • ouă
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Intr-o tigaie mai mare pui puţin ulei la încălzit, adaugi cârnăciorii tăiaţi felii şi amesteci, să nu se ardă. Adaugi apoi baconul sau şunca tăiată fâşii, după care pui ciupercile tăiate fâşii, roşiile tăiate feliuţe subţiri.

Amesteci, laşi să fiarbă, iar când a scăzut zeama lăsată de ciuperci adaugi ouăle bătute cu sare şi piper. Dai focul tare, să se închege ouăle. Stingi focul şi serveşti mâncarea imediat, cu o salată de sezon.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.