Carnati picanti de porc

Printeaza

Carnati picanti de porc din: carne de porc, slanina, ardei iuti, sare, usturoi, zeama de carne, condimente pentru carnati.

Poate te intereseaza si:

Ingrediente: Carnati picanti de porc

  • 1 kg carne de porc
  • 300 g slanina
  • 5 ardei iuti
  • sare
  • 1 capatana usturoi
  • zeama de carne
  • condimente pentru carnati

 

Mod de preparare:

Dai carnea si ardeii  iuti prin marina de tocat si amesteci tocatura cu slanina taiata bucati cat mai mici. Faci mujdei de usturoi pe care il subtiezi un pic de zeama de cu carne si apoi il strecori.

Adaugi zeama de us­turoi in tocatura, potrivesti gustul de condimente si umpli intestinele curatate.

Ii pui o zi intr-un loc aerisit Si apoi ii consumi proaspeti. Carnati preparati asa nu pot fi afumati.

Carnati picanti de porc

Carnati_picanti_de_porc

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi plac carnatii picanti

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.