Carnaciori la gratar

Printeaza

Carnaciori la gratar din: carnaciori de porc, ulei de masline, sos.

Ingrediente:Carnaciori_la_gratar

  • 12 bucati carnaciori proaspeti de porc
  • 2 linguri ulei de masline
  • sos pentru gratar

 

Mod de preparare:

Infige cârnăciorii pe 6 ţepuşe metalice şi fixează-i cu scobitori.

Unge-i cu ulei şi frige-i la grătarul încins la temperatură potrivită 7 min pe fiecare parte, până când se pătrund şi se ard uşor.

Unge-i din nou în timp ce se frig şi apoi serveşte-i cu sos special pentru preparate la grătar.

Carnaciori la gratar

Carnaciori_la_gratar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.