Carbonara

Printeaza

Carbonara din: paste, bacon, ulei, usturoi, oua, ceapa, smantana, parmezan, sare, piper.

Ingrediente:Carbonara

  • o pungă paste
  • 6 felii bacon
  • 2 linguri ulei
  • 2 căţei usturoi
  • 4 ouă
  • 3 fire ceapă verde
  • 300 ml smântână de gătit
  • 100 g parmezan
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pastele se pun la fiert în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe pachet.

Intr-o tigaie cu ulei încins se pun la rumenit usturoiul si baconul tăiat cubulete.

Se lasă 3-4 minute până ce baconul se rumeneşte frumos Si apoi se adaugă peste pastele scurse.

Se adaugă ouăle bătute împreună cu smântână, piperul, ceapa verde tăiată mărunt si jumătate din cantitatea de parmezan. Se pun într-un vas de cuptor uşor uns, se presară restul de parmezan, se acoperă cu folie de aluminiu si se lasă la cuptor 10 minute.

Apoi, se înlătură folia si se mai coace 10 minute, ca să fie frumos rumenit preparatul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.