Caracatita cu sos si macaroane scurte

Printeaza

Caracatita cu sos si macaroane scurte

Ingrediente:Caracatita cu sos si macaroane scurte

  • 1 ceapa mare sau doua mai mic
  • suc de rosii
  • 1 pahar de vin alb
  • putin usturoi
  • piper
  • 1caracatita
  • sare

Mod de preparare:
In primul rind se pune la fiert caracatita intr-o oala fara nici un pic de apa. Caracatita are
mult lichid care se lasa cu fierberea. Nu se pune nici sare, traieste in apa sarata si carnea ei e
sarata de la natura.

Cind se evaporeaza toata apa obtinuta prin fierberea caracatitei, se ia de pe foc si se taie in bucatele mici, ca o maslina. Separat se caleste ceapa cu usturoiul, se adauga sosul de rosii, se stinge cu vinul si daca e nevoie se adauga si putina apa.

Se pune caracatita taiata cubulete. Se pune sare cu grija sa nu fie prea sarata mincarea, si piper dupa gust.

 

Pofta buma!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.