Carabaccia

Printeaza

Carabaccia

Carabaccia

Ingrediente:

  • 4 cepe albe mari
  • doi cartofi
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • 1,5 l de supă de carne
  • pâine de casă uscată
  • nucşoară
  • sare
  • piper
  • 100 g parmezan ras

 

Mod de preparare:

Tăiaţi fin cepele şi puneţi-le într-o tigaie adâncă, peste uleiul de măsline. Căliţi-le amestecând des şi ţinându-le acoperite. Adăugaţi cartofii tăiaţi numai când ceapa a început să lase apă.

Puneţi sare, văr­saţi supa caldă şi fierbeţi mult timp (aproximativ o jumătate de oră). Rume­niţi puţin feliile de pâine uscată (două de fiecare persoană) şi puneţi-le în cuptor, aşezând un strat de pâine înmuiată în supă şi acoperit cu mult parmezan ras, apoi iar pâine, supă şi brânză.

Puneţi în cuptorul încins timp de 5 minute, ase­zonaţi cu piper, după gust, şi serviţi.

Carabaccia

crop Carabaccia2.jpg crop Carabaccia.jpg crop Carabaccia1.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.