Cappuccino Ice

Printeaza

O reteta de cappuccino ice din: espresso, inghetata, lapte integral, zahar, gheata, cafea instant, smantana si zahar vanilat.

Ingrediente:Cappuccino Ice

  • 2 cescute espresso
  • 50 g ingheatata de smantana
  • 100 ml lapte integral
  • 1 lingura zahar
  • 5 cuburi gheata
  • 1 lingurita cafea instant (pulbere)
  • 50 ml smantana dulce
  • 1 lingurita zahar vanilat

pentru decor:

  • cafea instant pulbere

 

Mod de preparare:

Toarnă espressoul în vasul blenderului împreună cu 1 lin­guriţă de cafea instant pulbere şi zahărul.

Adaugă gheaţa spartă, laptele şi îngheţata. Mixează ingredientele 1 minut până când obţii o com­poziţie cremoasă, fară ace de gheaţă.

Intre timp, bate smântână cu zahărul vanilat (fără să ajungă frişcă). Toarnă băutura în pahare şi adaugă smântână bătută.

Presară puţină pulbere de cafea instant şi serveşte imediat.

Cappuccino Ice

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.