Cannelloni umpluţi

Printeaza

O reteta de cannelloni umpluti din: morcovi, usturoi, sunca, ulei, rosii, amestec de carne tocata, sare, piper, oregano, mozzarella, lapte, supa, smantana, faina, parmezan si cannelloni.

Ingrediente:Cannelloni umpluţi

  • 500 g morcovi
  • 1 catel de usturoi
  • 100 g sunca
  • 1 lingura ulei
  • 1 cutie de rosii (420 ml)
  • 200 g amestec de carne tocata
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 125 g de mozzarella
  • 50 ml de lapte
  • 250 ml de supa
  • 50 ml de smantna
  • 60 g faina
  • 100 g parmezan ras
  • 12 cannelloni

 

Mod de preparare:

Tăiaţi cubuleţe morcovii, ceapa, usturoiul şi şunca şi căliţi-leîn ulei. Adăugaţi carnea şi prăjiţi-o. Puneţi jumătate din roşii să fiarbă încet. Condimentaţi cu sare, piper şi oregano.

Tăiaţi mozarella cubuleţe şi înglobaţi-o în amestec. Preîncălziţi cuptorul la 180°C. Bateţi laptele, supa, smântână, făina, parmezanul şi condimentele. Umpleţi cannelloni cu amestecul de carne tocată. Turnaţi sosul şi roşiile şi daţi la cuptor 30 min.

Cannelloni umpluţi

Cannelloni umpluţi

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • cannelloni umpluti

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.