Cannelloni umplute cu spanac

Printeaza

Cannelloni umplute cu spanac din: carne tocata, ceapa, usturoi, spanac, sare, oregano, branza telemea, ou, piper, cannelloni, unt, faina, vin, supa, smantana, parmezan si masline.

Ingrediente:

  • 400 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 250 g spanac
  • sare
  • 1 lingura oregano tocat
  • 100 g branza telemea
  • 1 ou
  • piper
  • 12 cannelloni
  • 2 linguri unt
  • 1 lingura faina
  • 100 ml vin alb
  • 200 ml supa
  • 200 ml smantana
  • 50 g parmezan ras
  • 50 g masline negre fara samburi

 

Mod de preparare:

Se toacă ceapa şi usturoiul. Se opăreşte spanacul în apă cu sare. Se stoarce şi se toacă. într-un castron, se frământă carnea tocată cu spanac, ceapă, usturoi, oregano, 50 g brânză telemea zdrobită şi ou; se sărează şi se piperează.

Se umplu cannelloni cu acest amestec şi se aşază într-o formă de sufleu unsă.

Se încinge cuptorul la 180°C. Se căleşte făina în unt, se stinge cu vin şi supă şi se lasă să fiarbă la foc moale cca 2-3 min.

Se toarnă smântână şi se lasă să fiarbă până se îngroaşă sosul. Se sărează şi se toarnă peste cannelloni.

Se presară parmezan, măsline şi restul de telemea; se coace cca 45 de minute.

 

Cannelloni umplute cu spanac

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • cannelloni

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.