Cannelloni umplute cu sos bolognez

Printeaza

O reteta delicioasa de cannelloni umplute cu sos bolognez din: ceapa, zarzavat supa, ulei, carne de vita tocata, rosii pasate, boia de ardei iute, verdeturi tocate, sare, piper, faina, unt, lapte, nucsoara, paste cannelloni si cascaval.

Ingrediente:Cannelloni umplute cu sos bolognez

  • 1 ceapă
  • 1 legătură zarzavat de supă
  • 2 linguri ulei
  • 500 g carne de vită tocată
  • 750 g roşii pasate (cutie)
  • boia de ardei iute
  • 2 linguriţe verdeţuri tocate
  • sare
  • piper
  • 2 linguri făină
  • 2 linguri unt
  • 300 ml lapte
  • nucsoară rasă
  • 300 g paste Cannelloni
  • 100 g caşcaval ras

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se toacă ceapa. Se pregăteşte zarzava­tul de supă şi se taie mărunt. 2 Se prăjesc în ulei cea­pa şi legurrîele. Apoi se căleşte şi carnea tocată, pâ­nă ce se fărâmiţează. Se adaugă 500 g din cantitatea de roşii şi se dă în clocot.

Se condimentează cu boia, verdeaţă, sare şi piper. Se ia vasul de pe foc. Se în­cinge cuptorul la 180°C. Se căleşte făina în unt; se toarnă laptele şi se lasă să fiarbă cca 5 min., ameste­când. Se condimentează.

Se umplu cannelloni cu compoziţia de carne tocată şi se aşază într-o formă unsă. Se aşază deasupra restul de roşii, sosul becha- mel şi caşcavalul; se dă la cuptor cca 40 min.

Cannelloni umplute cu sos bolognez

Cannelloni umplute cu sos bolognez

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.