Cannelloni cu vita si miel

Printeaza

O reteta simpla de cannelloni cu vita si miel din: ulei de floarea soarelui, carne tocata de miel, carne tocata de vita, ceapa, morcov, boia dulce, nucsoara, rosii in conserva, fasole boabe, unt, faina, lapte, spanac, lasagna si branza feta.

Ingrediente:Cannelloni cu vita si miel

  • 1 lingura ulei floarea soarelui
  • 400 g carne tocata miel
  • 400 g carne tocata vita
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 catei usturoi
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 800 g rosii in conserva
  • 100 g fasole boabe din conserva
  • 50 g unt
  • 50 g faina
  • 350 ml lapte
  • 300 g spanac
  • 8 foi proaspete lasagna
  • 75 g branza feta

Mod de preparare:

Carnea de vita si cea de miel se calesc in ulei incins. Se pune intr-o strecuratoare sa scurga excesul de grasime. In fondul din tigaie se calesc ceapa si morcovul tocate 10 minute. Se adauga usturoiul, boiaua si nucsoara si se amesteca 1 minut.

Se pun rosiile si carnea si se lasa sa fiarba 30 minute. Se pun boabele de fasole si se lasa sa se raceasca. Faina se rumeneste in unt topit intr-o tigaie. Se ia de pe foc si se toarna treptat supa fierbinte si laptele cald. Se pune inapoi pe foc si se fierbe pana se ingroasa. Se pune spanacul si se da deoparte.

Fiecare foaie de lasagna se umple cu cate trei linguri de carne si se ruleaza. Se aranjeaza rulourile intr-o tava. Se toarna sosul cu spanac, se presara feta faramitata si se dau rulourile la cuptor 30-35 minute.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.