Cannelloni cu sunca

Printeaza

Canelloni cu sunca din: ou, faina, lapte, sare, apa, sunca, smantana, unt, ulei, patrunjel verde.

Ingrediente:Cannelloni cu sunca

  • 1 ou
  • 11 linguri cu faina
  • 1/2 l lapte
  • sare
  • 1 pahar cu apa rece
  • 200 g sunca
  • 1 ceasca de smantana
  • 1 lingura cu unt
  • sare
  • 1 ceasca mica de ulei
  • 4-6 fire de patrunjel verde

Mod de preparare:

Se face un aluat obisnuit de clatite din: 1 ou, faina cernuta proaspat, un praf de sare, lapte si apa rece sau sifon. Se ia cu polonicul din aluat, se fac clatite in tigaie unsa cu o picatura de ulei. Clatitele se tin pe o farfurie in timp ce se pregateste umplutura.

Sunca se taie felii subtiri, se amesteca incet, ca sa nu se rupa, cu 1 lingura de smantana, unt topit, putina sare si patrunjel tocat fin. Se umplu clatitele cu sunca, se ruleaza, se pun in forma de sticla unsa cu ulei. Se acopera clatitele cu restul de smantana si se tine forma in cuptorul incins 15 minute.

Canelloni se servesc fara paine, eventual cu o garnitura de morcovi sau sfecla fiarta.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.