Cannelloni cu sunca, branzeturi si sos de rosii

Printeaza

Cannelloni cu sunca, branzeturi si sos de rosii din: cannelloni, brânză dulce, caş de oaie, parmezan,  şuncă din piept de curcan, schweizer, ouă, sos de roşii, unt.

Cannelloni_cu_sunca_branzeturi_si_sos_de_rosii

Ingrediente:

  • 400 g cannelloni
  • 100 g brânză dulce
  • 100 g caş de oaie
  • 50 g parmezan
  • 100 g şuncă din piept de curcan
  • 200 g schweizer
  • 2 ouă
  • 100 g sos de roşii
  • 50 g unt

Mod de preparare:

Intr-un vas larg, pui la fiert apă cu puţină sare. Când apa clocoteşte, opăreşti cantităţi mici de cannelloni, pentru 2-3 minute. Le scurgi şi le scufunzi imediat în apă rece.

Le scurgi din nou şi le aşezi pe un şervet curat de bucătărie.  Mixezi în blender sau treci prin maşina de tocat şunca, 100 g schweizer, brânza dulce şi caşul. Le amesteci cu ouăle bătute, sare şi piper după gust.

Umpli cannelloni cu această compoziţie şi le aşezi într-un vas uns cu, unt. Le stropeşti cu sosul de roşii şi repartizezi uniform, peste cannelloni, restul de schweizer tăiat în felii şi parmezan ras.

Introduci tava în cuptorul încins, la foc iute, pentru 15-20 de minute. , Serveşti cannelloni cât sunt calde.

Cannelloni cu sunca, branzeturi si sos de rosii

Cannelloni_cu_sunca_branzeturi_si_sos_de_rosii

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.