Cannelloni cu legume şi carne tocată

Printeaza

Cannelloni cu legume şi carne tocată din: ardei gras, dovlecel, bulb de fenicul, chifla, ceapa, usturoi, ulei de masline, supa instant, oregano uscat, sare, piper, mozarella, amestec de carne tocata, oua si cannelloni.

Ingrediente:Cannelloni_cu_legume_si_carne_tocata

  • 1 ardei gras galben
  • 1 dovlecel
  • 1 bulb de fenicul
  • 1 chifla veche de 1 zi
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 conserva de rosii
  • 2 lingurite supa instant
  • oregano uscat
  • sare
  • piper
  • 200 g mozarella
  • 500 g amestec de carne tocata
  • 1 oua
  • 250 g cannelloni

 

Mod de preparare:

Pregătiţi legumele şi tăiati-le cubu/ete. înmuiaţi chifla. Curăţaţi ceapa şi usturoiul, tăiaţi-le mărunt şi căliţi jumătate din ele împreună cu bulbul de fenicul. Tăiaţi roşiile mărunt şi adăugaţi-le în tigaie împreună cu sucul, supa şi 1 linguriţă oregano. Lăsaţi totul să fiarbă cea 10 minute. Adăugaţi ardeiul şi dovlecelul, săraţi sosul, piperaţi-l şi fierbeţi-l alte 5 minute.

Preîncălziţi cuptorul la 200°C. Tăiaţi mozarella felii. Stoarceti chifla şi fărâmiţaţi-o. Amestecaţi-o cu oul, carnea tocată, restul cepei, usturoiul, 1 linguriţă oregano, sarea şi piperul. Umpleţi cannelloni cu acest amestec, aşezaţi-i într-o formă de sufleu unsă cu grăsime, adăugaţi sosul de roşii şi coaceţi totul cea 35 de minute.

Cannelloni cu legume şi carne tocată

Cannelloni_cu_legume_si_carne_tocata

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Sa-mi faci si mie niste cannelloni din astea, n-am mancat niciodata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.