Cannelloni cu branza si smantana

Printeaza

Cannelloni cu branza si smantana din: cannelloni, spanac, branza de vaci, usturoi, oua, nucsoara, ulei, sare, piper, smantana, ou.

Ingrediente:Cannelloni cu branza si smantana

  • o cutie tuburi cannelloni
  • un kg spanac proaspăt
  • 650 g brânză de vaci o ceapă
  • 2 căţei usturoi
  • 2 ouă
  • un praf nucşoară
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Pentru sos:

  • 250 ml smântână
  • un ou

 

Mod de preparare:

Intr-o oală cu apă clocotită se pun cannelloni la fiert. Se scot cu o spumieră.

Ceapa si usturoiul se pun la călit în ulei, amestecând.

Se adaugă spanacul si se lasă 5 minute. Apoi, în cazul în care mai există lichid, se scurge.

Se amestecă spanacul cu brânza, ouăle, nucşoara, sare şi piper şi se umplu tuburile cu ajutorul unei linguriţe. Se aşază tuburile astfel umplute într-un vas de cuptor uns cu puţin unt.

Se amestecă smântână cu oul bătut şi se toarnă deasupra, se dă vasul la cuptor pentru 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.