Cannelloni cu branza
PrinteazaO reteta savuroasa de Cannelloni cu branza din: cannelloni, ansoa, branza de capra, smantana, oua, cascaval, parmezan si unt.
- 500 g cannelloni
- 100 g ansoa
- 400 g branza de capra
- 400 g smantana
- 2 oua
- 4 felii de cascaval
- 100 g parmezan ras
- 2 linguri cu unt
Mod de preparare:
Dă brânza pe răzătoarea şi amestec-o cu ouăle şi jumătate din parmezanul ras.
Scurge peştişorii şi freacă-i cu smântână până ce obţii o pastă fină, folosind mixerul (păstrează 2-3 pentru ornat).
Amestecă pasta de anşoa cu brânza şi umple cannelloni. Ai grijă să nu le fierbi înainte!
Aşază cannelloni într-o tavă de copt, pune deasupra bucăţele de unt şi bagă la cuptor zece minute.
Adaugă restul de smântână şi lasă zece minute. Scoate tava şi pune deasupra feliile de caşcaval, parmezanul ras şi fileurile de anşoa rămase. Mai dă la cuptor cinci minute.
Cannelloni cu branza
Pofta buna!