Cannelloni cu branza

Printeaza

O reteta savuroasa de Cannelloni cu branza din: cannelloni, ansoa, branza de capra, smantana, oua, cascaval, parmezan si unt.

Ingrediente:

  • 500 g cannelloni
  • 100 g ansoa
  • 400 g branza de capra
  • 400 g smantana
  • 2 oua
  • 4 felii de cascaval
  • 100 g parmezan ras
  • 2 linguri cu unt

 

Mod de preparare:

Dă brânza pe răzătoarea şi amestec-o cu ouăle şi jumătate din parmezanul ras.

Scurge peştişorii şi freacă-i cu smântână până ce obţii o pastă fină, folosind mixerul (păstrează 2-3 pentru ornat).

Amestecă pasta de anşoa cu brânza şi umple cannelloni. Ai grijă să nu le fierbi înainte!

Aşază cannelloni într-o tavă de copt, pune deasupra bucăţele de unt şi bagă la cuptor zece minute.

Adaugă restul de smântână şi lasă zece minute. Scoate tava şi pune deasupra feliile de caşcaval, parmezanul ras şi fileurile de anşoa rămase. Mai dă la cuptor cinci minute.

Cannelloni cu branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.