Canelloni la cuptor

Printeaza

Canelloni la cuptor din: canelloni, spanac, branza ricotta, oua, nucsoara, parmezan, unt, sare si piper.

Canelloni_umpluti_cu_pui_spanc_si_ricotta_05

 

Ingrediente:

  • 12 canelloni
  • 500 g spanac
  • 250 g brânză ricotta
  • 2 ouă
  • nucşoară
  • parmezan ras
  • unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi, spălaţi apoi puneţi spanacul la fiert în puţină apă cu o linguriţă de sare.

In continuare, stoarceţi frunzele şi tocaţi-le mărunt. Intr-un castron puneţi spanacul, brânza, gălbenuşurile şi 4-5 linguri bune cu parmezan ras.

Condimentaţi după gust cu: nucşoară, sare şi piper. Dacă vi se pare că amestecul este cam uscat, puteţi adăuga albuşurile bătute spumă tare şi puţin lapte.

Intr-o tavă, puneţi canelloni peste puţin sos bechamel. Restul de sos puneţi-l peste canelloni odată cu parmezan ras şi cuburi mici de unt.

Daţi tava la cuptor pentru câteva minute şi puteţi aduce preparatul la masă.

 

 

Canelloni la cuptor

Canelloni_umpluti_cu_pui_spanc_si_ricotta_05

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.