Canapele de paste cu salam
PrinteazaCanapele de paste cu salam din: fidea, ou, smantana, unt, rosii, busuioc, mozzarella, salam, sare, piper.
- 200 g fidea
- sare
- 1 ou
- 2 linguri smântână
- piper
- 4 linguri unt
- 3 roşii
- 1/2 legătură busuioc
- 300 g mozzarella
- 200 g salam feliat
Mod de preparare:
Se fierb pastele într-o cantitate mare de apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se bate oul cu smântână şi se condimentează. Se lasă să se scurgă pastele şi se înglobează în smântână.
Se formează 16 canapele şi se prăjesc într-o tigaie cu unt încins, câte 4, timp de cca 3-5 min. Se scot şi se lasă să se răcorească pe un platou.
Se taie felii roşiile şi se rup frunzuliţele de busuioc. Se scurge brânza şi se taie în 16 felii. Canapelele se acoperă cu salam şi roşii.
Se sărează şi se piperează şi apoi se acoperă cu bucăţele de mozzarella şi se ornează cu frunzuliţe de busuioc proaspăt.
Canapele de paste cu salam
Pofta buna!