Canapele de paste cu salam

Printeaza

Canapele de paste cu salam din: fidea, ou, smantana, unt, rosii, busuioc, mozzarella, salam, sare, piper.

Ingrediente:Canapele_de_paste_cu_salam

  • 200 g fidea
  • sare
  •  1 ou
  • 2 linguri smântână
  • piper
  • 4 linguri unt
  • 3 roşii
  • 1/2 legătură busuioc
  • 300 g mozzarella
  • 200 g salam feliat

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele într-o cantitate mare de apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se bate oul cu smântână şi se condimentează. Se lasă să se scurgă pastele şi se înglobează în smântână.

Se formează 16 canapele şi se prăjesc într-o tigaie cu unt încins, câte 4, timp de cca 3-5 min. Se scot şi se lasă să se răcorească pe un platou.

Se taie felii roşiile şi se rup frunzuliţele de busuioc. Se scurge brânza şi se taie în 16 felii. Canapelele se acoperă cu salam şi roşii.

Se sărează şi se piperează şi apoi se acoperă cu bucăţele de mozzarella şi se ornează cu frunzuliţe de busuioc proaspăt.

Canapele de paste cu salam

Canapele_de_paste_cu_salam

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.