Canapele cu hering

Printeaza

Canapele cu hering

Pentru:12 persoane

 

Ingrediente:Canapele cu hering

  • 24 canapele
  • 1 cutie de heringi în saramură
  • 7 linguriţă muştar
  • 30 g unt
  • 60 g capere
  • 1/2 lămîie
  • verdeaţă
  • puţin ulei

 

Mod de preparare:

Canapelele sînt felii de piine fără coajă puţin prăjite şi tăiate în diverse forme (ovale, dreptunghiulare, pătrate) pe care se pun alimentele şi se or­nează.

Canapelele se prăjesc în ulei şi cînd s-au răcit se ung cu unt amestecat cu muştar.

Fileurile de heringi se taie şi se aşază pe canapele, peste unt se garniseşte cu feliuţe de lămîie fără coajă, capere şi verdeaţă tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.