Canapele cu fructe de mare

Printeaza

Canapele cu fructe de mare

Pentru:12 persoane

 

Ingrediente:Canapele cu fructe de mare

  • 60 scoici sau midii
  • 3 ouă
  • 3/4 linguriţă muştar
  • 7 legătură mărar
  • 1 fir ceapă verde
  • 40 g ulei
  • sare
  • 24 ciuperci mici
  • verdeaţă
  • 1 linguriţă oţet
  • 24 ca­napele

 

Mod de preparare:

Canapelele sînt felii de piine fără coajă puţin prăjite şi tăiate în diverse forme (ovale, dreptunghiulare, pătrate) pe care se pun alimentele şi se or­nează.

Scoicile se fierb 6 minute în puţină apă, sare şi 1 linguriţă oţet.

Se scot pe o farfurie şi se dau la rece. Ouăle se fierb 10 minute, se toacă mărunt şi se amestecă cu muştar, ulei,  ceapă şi verdeaţă tocate.

Se aşază pe cana­pelele prăjite, deasupra se pun stridiile şi se garnisesc cu ciupercile fierte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.