Cambula cu muguri

Printeaza

Cambula cu muguri din: cambula, lamaie, sare, piper, ulei, fasole, sos de soia, alge.

Ingrediente:Cambula_cu_muguri

  • 800 g cambula
  • suc de lămâie pentru stropit
  • sare
  • piper
  • 5-6 linguri ulei de susan
  • 200 g fasole roşie Kidney din conservă
  • 500 g amestec de muguri (gata preparat)
  • 2-3 linguri sos de soia
  • 2-3 foi de alge
  • felii de lămâie pentru ornat

 

Mod de preparare:

Se curăţă cambula, se spală, se scurge şi se taie felii.

Feliile de peşte se stropesc cu suc de lămâie si se condimentează cu sare si piper.

Se încinge uleiul în wok şi se prăjesc feliile de peşte cca 4 minute pe porţii.

Se aşază fasolea într-o strecurătoare şi se lasă bine la scurs. Se spală mugurii cu apă rece şi se lasă bine la scurs.

Se adaugă fasolea şi mugurii peste feliile de peşte şi se prăjesc cca 3-4 minute, amestecând continuu. Compoziţia se condimentează cu sos de soia.

Se rumenesc foile de alge într-o tigaie fără ulei, pe o parte, apoi se mărunţesc.

Cambula se aşază pe farfurii, se presară cu algele mărunţite, se ornează cu lămâie şi se serveşte.

 

Cambula cu muguri

Cambula_cu_muguri

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

poate iti place si:

Peste la gratar

Peste (cambulă) la gratar

O reteta de peste la gratar din: cambula, conopida, ardei gras, sos de soia, mirin, lamaie, otet, granule de supa, ulei de arahide, arpagic verde si sare. Ingrediente: 500 g cambulă 1/2 conopidă 1 ardei gras galben 4 linguri de sos de soia 4 linguri de mirin (sake dulce) 1 lămâie netratată 1/2 ceaşcă de […]

Cambula la cuptor cu varza pak choi

Cambula la cuptor cu varza pak choi

O reteta gustoasa de cambula la cuptor cu varza pak choi din: cambula, coaja si suc de portocala, ardei iute, miere, sos de soia, otet de orez, anason, varza pak choi, ulei de susan, suc de lamaie, sare, piper, usturoi, ghimbir si ulei de masline. Ingrediente: 4 felii cambula, cam 125 g fiecare coaja rasa […]

Supa de ciuperci cu tofu

Supa cu ciuperci si cambula

O retete de supa cu ciuperci, cartofi, arpagic, maghiran, unt, sare, piper, file de cambula sau salau, suc de lamaie, smantana si un mar mic. Ingrediente: 175 g cartofi 1 arpagic 70 g mânătărci sau ciuperci champignon 1 crenguţă maghiran 3 linguri unt topit 250 ml supă sare piper 125 g file de cambulă sau […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.