Calzone cu spanac si ciuperci

Printeaza

O reteta de calzone cu spanc si ciuperci din: spanac, ciuperci, usturoi, sare, piper, sos sugo, cimbru, mozzarella si aluat dospit.

Ingrediente:Calzone cu spanac si ciuperci

  • 200 g spanac
  • 400 g ciuperci
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
  • 1 portie sos sugo
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 125 mozzarella
  • 1/4 portie aluat dospit

 

Mod de preparare:

Se curata spanacul si ciupercile. Se taie cuburi usturoiul. Se prajesc in unt ciupercle si usturoiul; se sareaza si se pipereaza. Se adaga sos sugo si cimbru si se fierbe 4 minute. Se taie cuburi branza.

Se intinde o foaie de aluat. Se asaza sosul si branza pe jumatate din foaie si se pliaza; se preseaza. Se coc 20 de minute la cuptorul incins la 220C.

Calzone cu spanac si ciuperci

Calzone cu spanac si ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.