Caltabosi cu sos

Printeaza

Compoziţia de cârnaţi:

Pui la călit o ceapă cu puţin orez şi bulion Le fierbi înăbuşit. Amesteci, dar le iei de pe foc înainte de a fi bine fierte. Alegi părţile mai subţiri ale unor maţe groase şi le umpli cu această compoziţie.

Faci atâtea bucăţi câte persoane sunt la masă. Le fierbi apoi în apă în care adaugi puţină grăsime şi pastă de roşii. Ii mănânci cu mămăligă.

Caltabosi cu sos

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.