Calbas

Printeaza

 Calbas

Speli foarte bine intestinele groase şi le ţii o noapte în oţet. A doua zi le clăteşti bine şi le întorci pe dos. Pui la fiert 2-3 căni de orez (sau mai multe, depinde de cât doreşti să faci) în apă rece cu puţină sare, până ce scade apa.

Amesteci apoi orezul fiert cu zahăr (cât doreşti de dulce) şi cu zahăr vanilat, apoi umpli intestinele cu această compoziţie. Le legi la capete, le aşezi într-o tavă bine unsă cu untură şi le dai la cuptor cam 1 oră, la foc potrivit.

Când sunt bine rumenite, le scoţi cu grijă pe un şervet. Le tai feliuţe după ce s-au răcit.

Calbas

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Asta e un fel de caltabos?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.