Cafea cu lapte, frisca si gheata

Printeaza

O reteta de cafea cu lapte, frisca si gheta din: cafea, lapte, frisca, zahar alb, extract de vanilie si crema de cacao.

Ingrediente:Cafea cu lapte, frisca si gheata

  • 2 litri de cafea preparata
  • 1 cana de lapte
  • 1 cana de frisca
  • 1/3 cana zahar alb
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 2 linguri crema de cacao

 

Mod de preparare:

Cafeaua simpla odata preparata trebuie lasata sa se raceasca, pentru a ajunge la temperatura camerei. Pe urma, pune-o intr-un recipient inalt, impreuna cu laptele si frisca. Apoi adauga zaharul, vanilia si crema de cacao si amesteca bine.

Da la frigider sa se raceasca sau serveste cu cuburi de gheata.

Cafea cu lapte, frisca si gheata

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.