Cafea elvetiana

Printeaza

Cafea elvetiana din: galbenus, zahar, cafea instant, rachiu si frisca.

Ingrediente:

  • 1 galbenus
  • 2 lingurite de zahar
  • 4-6 lingurite de cafea instant
  • 4 cl rachiu de cirese sau prune
  • frisca lichida

 

 

Mod de preparare:

Mixam galbenusul cu zahar, cu rachiu de cirese sau prune si cu cafea. Completam cu apa fierbinte si mixam din nou.

Adaugam frisca lichida. In loc de rachiu de cirese sau prune putem folosi si rom alb.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.