Cafe a L’Orange

Printeaza

O reteta de Cafe a L’Orange din: portocala, cafea instant, zahar, coniac, frisca si lichior de portocale.

Ingrediente:Cafe a L'Orange

  • 1 portocala
  • 1/8 l cafea instant tare
  • zahar
  • 5 cl coniac
  • 2 linguri de frisca lichida batuta
  • 1 lingurita de lichior de portocale

 

Mod de preparare:

Curatam coaja portocalei in forma de spirala. maruntim o bucata din coaja de portocala si punem o lingura de coaja maruntita intr-o ceasca, apoi adaugam coniacul.

Lasam cateva minute sa stea, apoi adaugam cafeaua tare usor indulcita. Mixam frisca indulcita cu lichiorul de portocale si adaugam compozitia peste cafea.

Presaram granule de cafea si decoram cu o spirala din coaja de portocala.

Cafe a L'Orange

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.