Butoiase cu susan

Printeaza

Butoiase cu susan din: piept de pui, oua, faina, susan, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Butoiase cu susan

  • 600 g piept de pui
  • 3 oua
  • 1 lingura cu faina
  • 100 g susan
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală bine pieptul de pui, după care taie-l în bucăţi potrivite. Condimen­tează cu sare şi piper. Trece fiecare bucată de pui prin făină, apoi prin ouăle bătute bine cu un praf de sare şi ultima dată prin susan.

Rumeneşte-le în baie de ulei. Scoate-le pe o hârtie absorban­tă, după care serveşte alături de cartofi pră­jiţi şi sos de roşii.

Butoiase cu susan

Butoiase cu susan

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.