Buseuri de mini burgeri

Printeaza

O reteta de Buseuri de mini burgeri din: ulei de masine, ceapa rosie, carne de vita, ansoa, pesmet, rozmarin, castravete, marar, otet, zahar, sare, chifle si sos tzatziki.

Ingrediente:

  • 1 1/2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa rosie, mare, taiata bucati
  • 400 g carne de vita tocata
  • 1 conserva de ansoa, tocate
  • 50 g pesmet
  • 1 fir rozmarin proaspat, tocat
  • 1 castravete, taiat felii subtiri
  • 1 lingura marar, tocat
  • 1 lingura otet de vin alb
  • 1 lingurita zahar
  • 1/2 lingurita sare grunjoasa
  • chifle mici cu mac sau cornuri
  • 200 g sos tzatziki

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul si rumeneste ceapa 5 minute. Intr-un bol combina carnea, ansoa, pesmetul, patrunjelul, rozmarinul. Modeleaza 12 mici chiftele si da la rece. Intr-un bol ceramic combina castravetele, mararul, otetul, zaharul si sarea grunjoasa si lasa deoparte 10 minute. Scurge de lichid.

Frige burgerii pe gratarul incins 4-5 minute pe fiecare parte. Serveste burgerii cu chiflele, sosul tzatziki si salata de castravete.

Buseuri de mini burgeri

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.