Buseuri cu rinichi, sunca, masline si ciuperci

Printeaza

Buseuri cu rinichi, sunca, masline si ciuperci

Pentru:12 persoane

Ingrediente:Buseuri cu rinichi, sunca, masline si ciuperci

  • 72 buşeuri coapte
  • 300 g rinichi
  • 200 g şuncă
  • 150 g măsline verzi
  • 3/4 pahar vin roşu
  • 3/4 lingură făină
  • 7 1/2 lingură bulion pastă
  • 3 lin­guri sos de friptură
  • 150 g ciuperci fierte
  • 60 g unt
  • sare
  • piper
  • 1 ceapă

 

Mod de preparare:

Rinichii se spală bine, se taie felii subţiri şi se sotează în unt sau ulei, 1 ceapă tocată, apoi făina, bulionul, supa, sosul de friptură, vinul roşu, sarea şi piperul.

Se scot sîmburii măslinelor, se taie julien, de asemenea şunca şi ciupercile.

Se amestecă cu sosul, se mai fierb 4 minute, se umplu buşeurile, se pun căpăcelele şi se servesc fierbinţi (v. reţeta buseuri simple).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.