Buseuri cu frisca si capsuni

Printeaza

Buseuri cu frisca si capsuni

Buseuri cu frisca si capsuni

Ingrediente:

  • 6 oua
  • 6 linguri de ulei
  • 1 cana cu zahar
  • 1 lingura cu sare
  • 1 cana cu faina
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 pahar frisca
  • esenta vanilie
  • cateva capsuni

Preparare:

Intr-un castron, bate spumă 5 albuşuri cu un praf de sare. Adaugă treptat zahărul şi zahărul vanilat.

Adaugă cele 6 gălbenuşuri frecate cu esenţă de vanilie şi uleiul, treptat. Presară făina ameste-când de jos în sus. Toarnă compoziţia astfel obţinută într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu făină.

Acoperă totul cu albuşul rămas şi bătut şi el spumă. Presară deasupra lingura cu zahăr şi coace la cuptor 35-40 de minute.

După ce s-a răcit, cu ajutorul unui pahar mic taie mici buşeuri. Pune pe fiecare buşeu frişca şi câte o căpşună spălată bine.

Buseuri cu frisca si capsuni

Buseuri cu frisca si capsuni.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Arata bine aceste prajiturele. Sa le prepar si eu copiilor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.