Buseruri cu carne si ciuperci

Printeaza

Buseruri cu carne si ciuperci din: aluat de foitaj, carne de curcan, ciuperci, morcov, ceapa, rosii, ardei capia, ardei iute, ulei de floarea soarelui, ou, sare, piper, patrunjel, smantana.

Ingrediente:Buseruri_cu_carne_si_ciuperci

  • doua foi aluat de foitaj
  • 300 g carne de curcan
  • 300 g ciuperci
  • un morcov
  • o ceapa
  • doua rosii
  • un ardei capia
  • un ardei iute mic
  • 100 ml ulei de floarea soarelui
  • un ou
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • smantana

 

Mod de preparare:

Aluatul de foitaj se dezgheaţă la temperatura camerei şi dintr-o foaie se decupează rondele cu o cană.

Din foaia rămasă se decupează cercuri cu aceeaşi cană, apoi în mijloc se decupează cu o cană mai mică.

Se aşază cercurile pline pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, se ung cu ou bătut şi deasupra se aşază cercurile decupate.

Se introduc în cuptorul încins şi se coc la foc potrivit până devin aurii şi aluatul a crescut suficient.

Ceapa se curăţă de foi, se spală şi se toacă mărunt. Ardeiul capia şi ardeiul iute se curaţă de seminţe, se spală şi se toacă mărunt.

Ciupercile se spală, se taie bucăţi şi se pun într-un bol.

Se încinge uleiul într-o cratiţă, se pun ceapa şi ardeii, carnea de curcan tocată sau tăiată cubuleţe.

Se prăjesc cinci minute, se adaugă ciupercile, se condi¬mentează şi se ţin pe foc până scade sosul format.

Se adaugă roşiile tăiate cubuleţe, pătrunjel tocat şi se mai prăjesc cinci minute.

Se umplu buseurile de aluat cu compozitie si se servesc simple sau cu smantana.

Buseruri cu carne si ciuperci

Buseruri_cu_carne_si_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.