Burta de porc uscata

Printeaza

Burta de porc uscata

Burta de porc uscata din: burta de porc, sare.

 

Ingrediente:

  • 1 bucata cat mai dreapta de burta de porc
  • 1 kg de sare

 

Mod de preparare:

Fasonezi burta de porc si o presari cu sare din abundenta, astfel incat nici o parte sa nu fie neacoperita.

O lasi asa timp de 3 zile, dupa care o scuturi bine de sare, o rulezi cat mai strans, o legi si o pui la uscat, intr-un loc aerisit dar nu umed.

Trebuie sa stea sa se usuce asa, natural, macar 2 saptamani.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • burta de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.