Burgeri vegetarieni

Printeaza

O reteta de burgeri vegetarieni din: cartofi, condimente, paine, linte, usturoi, ou, parmezan, sfecla rosie, ulei de floarea soarelui, cascaval, chifle, zacusca, salata si rosii.

Ingrediente:Burgeri vegetarieni

  • 800 g cartofi, taiati pentru prajit
  • 2 lingurite amestec de condimente pentru friptura
  • 100 g paine alba
  • 1 conserva de 400 g linte, scursa de lichid
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 1 ou
  • 60 g parmezan, razuit
  • 75 g sfecla rosie, razuita
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • 4 felii cascaval sau branza
  • 4 chifle
  • 3 linguri zacusca, pentru servit
  • 1 salata verde mica
  • 2 rosii, taiate felii

 

Mod de preparare:

Presară cartofii cu amestecul de condimente si prăjeşte-i la cuptor sau pe foc. Mărunţeşte într-un tocător electric pâinea, adajgâ lintea, usturoiul, oul şi parmezanul. Adaugă piper şi sfecla şi mode­lează 4 burgeri; prăjeşte-i în bazin de ulei 2-3 minute pe fiecare parte, până când se rumenesc.

Aşaza-i în tava de copt şi dă-i la cuptorul preîncălzit la semnul 7/220 C. Pune deasupra fiecărui burger câte o felie de brânză şi apoi dă la grilul încins 1 minut, împreună cu partea superioară a chiflelor, până când brânza se topeşte şi pâinea se rumeneşte. Unge chiflele cu zacuscă, aşaza salată verde, câte un burger şi roşii. Serveşte cu cartofi prăjiţi.

Burgeri vegetarieni

Burgeri vegetarieni

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.