Burgeri cu ciuperci si branza
PrinteazaBurgeri cu ciuperci si branza din: ciuperci, cas, chifle cu mac, sfecla rosie, unt, ulei de floarea soarelui, usturoi, piper, mustar, salata verde.
- 4 ciuperci cu palarie larga
- 250 g ciuperci de crescatorie, taiate
- 125 g cas, taiat cuburi
- 4 chifle cu mac
- 3 bucati sfecla rosie fiarta, taiata felii
- 15 g unt
- 1 lingura ulei de floarea soarelui
- 2 catei de usturoi, zdrobit
- 1 lingurita piper rosu, zdrobit
- 4 lingurite mustar cu boabe intregi
- salata verde
Mod de preparare:
Frige ciupercile cu palaria in jos 6 minute si apoi intoarce-le si tine-le inca 5 minute la gratar. Incinge untul si prajeste usturoiul, piperul si ciupercile taiate felii 5-6 minute, pana cand se patrund. Adauga jumatate din cantitatea de cas si amesteca pana cand acesta se topeste.
Portioneaza palariile de ciupeci, pune deasupra casul ramas si da din nou la grill 1-2 minute. Prajeste chiflele taiate in doua si unge-le cu mustar, asaza felii de sfecla si salata verde. Pune deasupra cate o palarie de ciuperci umpluta, acopera cu cealata jumatate de chifla si serveste.
Burgeri cu ciuperci si branza
Pofta buna!