Burger cu tofu

Printeaza

 

Ingrediente:Burger cu tofu

  • 3 cepe tocate
  • 3 linguri unt
  • 150 g pesmet
  • 500 ml supă de legume
  • 100 g tofu
  • 1-2 linguri amidon
  • pătrunjel
  • 50 g caşcaval ras
  • două ouă
  • sare
  • piper
  • 4 chifle cu susan
  • o roşie
  • o ceapă roşie
  • frunze de salată
  • ketchup
  • maioneză

 

Mod de preparare:

Căleşte ceapa în puţin unt, adaugă pesmetul şi, după ce s-a rume­nit, stinge cu supă şi lasă să dea în clocot 10 minute. Ia de pe foc, adaugă caşcavalul ras, pătrunjelul, tofu, amidonul şi ouăle.

Ames­tecă bine şi condimentează după gust. Modelează hamburgeri cu mâna, tăvăleşte-i prin pesmet, apoi prăjeşte-i în restul untului. Serveşte-i fierbinţi, în chifle tăiate pe jumătate.

Ornează cu salată verde, felii de roşie, rondele de ceapă, ketchup şi maioneză.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.