Bureti la cuptor cu branza si pastrama de porc

Printeaza

Bureti la cuptor cu branza si pastrama de porc din: pălării de iuţari, telemea, pastramă de porc uşor afumată, branza topita, ulei, sare, condiment din legume uscate, piper alb macinat.

Bureti_la_cuptor_cu_branza_si_pastrama_de_porc

Ingrediente:

  • aproximativ 1,2 kg pălării de iuţari
  • 400 g telemea
  • 400 g pastramă de porc uşor afumată
  • 150 g brânză topită
  • 150 ml ulei
  • sare
  • condiment din legume uscate
  • piper alb măcinat

Mod de preparare:

Speli bine pălărioarele de iuţâri, le laşi să se scurgă în strecurătoare şi le căleşti în 3 linguri de ulei, până devin uşor maronii.

Le aşezi într-o tavă unsă cu ulei şi le condimentezi după gust, cu sare, piper şi condiment din legume uscate.

Tai pastrama în cubuleţe. Razi peste ciuperci telemea­ua, presari cuburi de pastramă şi pui din loc în loc felioare de brânză topită. Stropeşti ingredientele cu uleiul rămas.

Introduci tava în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, până când ciupercile se mai rumenesc puţin şi brânzatse topeşte. Le serveşti calde.

Bureti la cuptor cu branza si pastrama de porc

Bureti_la_cuptor_cu_branza_si_pastrama_de_porc

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Pastravi la cuptor

Pastravi la cuptor cu garnitura de sote de bureti

 Pastravi la cuptor cu garnitura de sote de bureti Ingrediente: 6 păstrăvi 400 g bureţi 1 ceapă 4 căţei de usturoi 1 legătură de pătrunjel 2 linguri de bulion pastă 100 g ulei sare piper 1/2 pahar vin   Mod de preparare: Păstrăvii se spală bine, se aşază pe un nlatou de metal uns cu […]

 

Bibilica la cuptor cu garnitura de costita afumata, cartofi, mere la cuptor si bureti sotati

Bibilica la cuptor cu garnitura de costita afumata, cartofi, mere la cuptor si bureti sotati

Bibilica la cuptor cu garnitura de costita afumata, cartofi, mere la cuptor si bureti sotati Ingrediente: 1 bibilică de circa 1,750 kg 150 g costiţă afumată 500 g bureţi de pădure 600 g cartofi noi 4 mere care nu sfarimă 1 /2 pahar vin sare piper 200 g unt 1 /2 l supă zahăr   […]

 

 

Corabioare cu ciuperci

Bureti ardelenesti cu ceapa verde

Bureti ardelenesti cu ceapa verde din: bureti, sunca, vin, marar, foaie de dafin, rosii, ceapa, ulei, sare, piper. Ingrediente: 800 g bureţi 200 g şuncă afumată 1 cană vin 2 legături mărar 1 foaie dafin 6 roşii 6 fire de ceapă verde 1 cană ulei sare piper   Mod de preparare: Bureţii, şunca şi ceapa […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.