Bulz delicios

Printeaza

Bulz delicios din: malai, costita, telemea, oua, smantana, sare.

Ingrediente: Bulz_delicios

  • 250g mălai
  • 300 g costiţă
  • 300 g telemea mai tare
  • 6 ouă
  • 200 g smântână
  • sare

 

Mod de preparare:

Din mălai, apă şi sare pregăteşti o mămăligă mai tare. Tai costiţa fâşii şi o rumeneşti în tigaie, iar ouăle le faci ochiuri. După ce s-a răcit mămăliga, formezi 6 mingii, în care pui din belşug telemea rasă şi costiţa.

Aşezi într-o tavă şi pui deasupra câte un ou ochi, iar dacă a mai rămas costiţă, împănezi cu ea mingile de mămăligă. Dai la cuptor, la foc moderat, timp de 15 minute. Serveşti bulzul fierbinte, cu smântână şi brânză deasupra.

Bulz delicios

Bulz_delicios

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.