Bulz delicios
PrinteazaBulz delicios din: malai, costita, telemea, oua, smantana, sare.
- 250g mălai
- 300 g costiţă
- 300 g telemea mai tare
- 6 ouă
- 200 g smântână
- sare
Mod de preparare:
Din mălai, apă şi sare pregăteşti o mămăligă mai tare. Tai costiţa fâşii şi o rumeneşti în tigaie, iar ouăle le faci ochiuri. După ce s-a răcit mămăliga, formezi 6 mingii, în care pui din belşug telemea rasă şi costiţa.
Aşezi într-o tavă şi pui deasupra câte un ou ochi, iar dacă a mai rămas costiţă, împănezi cu ea mingile de mămăligă. Dai la cuptor, la foc moderat, timp de 15 minute. Serveşti bulzul fierbinte, cu smântână şi brânză deasupra.
Bulz delicios
Pofta buna!
Foarte gustos bulzul asta