Bulz ciobanesc

Printeaza

Bulz ciobanesc din: malai, branza de oi, unt.

Inrgediente:Bulz_ciobanesc

  • 400 g malai
  • 200 g branza de oi
  • doua linguri de unt

 

Mod de preparare:

Se face o mămăligă pripită şi se lasă să se răcorească. Se iau bucăţi de mămăligă, potrivit de mari şi cu mâna umedă de zer se turtesc puţin. La mijlocul fiecăreia se pune câte o lingură de brânză şi unt, se strânge şi i se dă o formă rotun­dă.

Se pune la cuptor sau pe jar până de­vine crocantă la suprafaţă. Brânza din in­terior trebuie să se topească. Se ser­veşte imediat, simplu sau cu smântână.

Bulz ciobanesc

Bulz_ciobanesc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.