Bulz ciobănesc cu afumătură

Printeaza

O reteta delicioasa de bulz cu: mamaliga, kaizer, branza de burduf, cascaval, oua.

Ingrediente:Bulz ciobănesc cu afumătură

  • 100 g de mămăligă
  • 50 g kaizer
  • 50 g brânză de burduf
  • 30 g caşcaval
  • un ou ochi

 

Mod de preparare:

Se aşază pe fundul unei forme 20 g brânză de burduf, deasupra se pun 50 g de mămăligă, 50 g kaizer şi 30 g de brânză de bur­duf.

Deasupra pe aşază un ou ochi, se rade caşcaval şi se gratineaza la cuptor timp de doua minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.