Bulion cu usturoi si verdeata

Printeaza

 

Bulion cu usturoi si verdeata din: ceapa, usturoi, ridichi, morcovi, patrunjel, marar.

Ingrediente:Bulion cu usturoi si verdeata

  • 6 cepe mari tăiate fin
  • 4 morcovi daţi prin râzătoare
  • 4 ridichi feliate
  • câteva fire de pătrunjel
  • câteva fire de mărar
  • 12 căţei de usturoi

 

Mod de preparare:

Fierberi timp de o oră, în 3 litri (12 căni) de apă, ingrediente.

 

Amestecul se filtrează şi se consumă cald, în proporţie de 180 ml (3/4 cană) de bulion adăugat la 60 ml (1/4 cană) de suc de lămâie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.