Bulion cu pateuri de carne

Printeaza

 Bulion cu pateuri de carne

Ingrediente:Bulion cu pateuri de carne

  • 1,250 kg carne de vacă
  • 3 l apă
  • 1 morcov
  • 1 pătrunjel
  • 1 ţelină
  • 1 ceapă
  • 1 foaie de dafin
  • 2-3 boabe ienibahar
  • sare

 

Mod de preparare:

Carnea, bine spălată, se pune la fiert cu apă rece. Se spu- mează, se adaugă zarzavatul curăţat şi tăiat în patru, ieni-baharul şi foaia de dafin.

Se lasă să fiarbă acoperit, la foc mic, o oră, se adaugă sarea şi se lasă să mai fiarbă două ore.

Se scoate zarzavatul, se scoate carnea care va fi întrebuin­ţată la umplutura pentru pateuri, iar supa se strecoarăşi se degresează.

Se serveşte la ceşti cu pateuri cu carne sau cu clătite cu carne.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.