Bulgarasi de migdale

Printeaza

O reteta de bulgarasi de migdale din: ciocolata de menaj, cafea, zahar, migdale, lapte, rom si ciocolata.

Ingrediente:Bulgarasi de migdale

  • 300 g ciocolată de menaj
  • 2 linguri cafea foarte tare
  • 250 g zahăr
  • 150 g migdale
  • 4 linguri lapte
  • 2 linguri rom

pentru garnitură:

  • 50 g ciocolată rasă

 

Mod de preparare:

Rumeniţi uşor migdalele în cuptor, radeţi ciocolata şi o topiţi în lapte călduţ pentru a obţine o pastă puţin moale. Adăugaţi cafeaua, zahărul, migdalele pisate şi romul.

Amestecaţi totul foarte bine şi frămânţi uşor până ce obţineţi o pastă omogenă.

Luaţi 2 linguriţe de cafea: cu una luaţi compoziţia, iar cu cealaltă formezi un fel de bulgăraşi ovali, pe care îi tăvăliţi în ciocolată rasă, indicată pentru garnitură.

Aşezaţi bulgăraşii pe un alt platou şi îi ţineţi la rece o zi întreagă sau o noapte.

Bulgarasi de migdale

Bulgarasi de migdale

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Adriana Valentina

    Bugarasi de migdale si eu nu vad nimic …

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.