Bulgarasi de mere

Printeaza

 Bulgarasi de mere

Ingrediente:Bulgarasi de mere

  • 600 g mere,
  • 200 g biscuiţi
  • 3 ouă,
  • coajă de lămâie rasă,
  • 100 g unt,
  • 100 g zahăr pudră,
  • 1-2 pacheţele cu zahăr vanilat,
  • făină.

 

Mod de preparare:

Speli merele, le cureţi de coajă şi le treci pe râzătoare. Treci şi biscuiţii prin maşina de tocat (sau îi pisezi în piuă) şi amesteci praful de biscuiţi cu merele stoarse, 50 g zahăr, coaja de lămâie şi ouăle.

Iţi iese o compoziţie din care modelezi bulgăraşi pe care îi treci prin făină şi îi prăjeşti în unt. Când sunt gata, îi pudrezi cu zahăr pudră amestecat cu zahăr vanilat.

Sunt foarte buni cât sunt calzi. Decorezi cu felioare de mere aşezate strategic pe lângă bulgăraşi şi toate pudrate cu zahăr vanilat fin cernut.

 Bulgăraşi de mere

Bulgarasi de mere

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Un desert foarte reusit!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.