Bulgarasi crocanti

Printeaza

Bulgarasi crocanti din: migdale, fructe confiate, pudra de alune, alune, cacao, ciocolata alba, miere, scortisoara.

Ingrediente: Bulgarasi crocanti

  • 150 g migdale intregi
  • 200 g fructe conflate
  • 150 g pudra de alune
  • 150 g alune intregi
  • 100 g cacao
  • 100 g ciocolata alba
  • 400 g miere de albine
  • 1 praf de scortisoara

 

Mod de preparare:

Zdrobesti alunele, sfarami migdalele si tai fructele conflate cubulete. Torni mierea de albine intr-un vas si o aduci la punctul de fierbere, la foc mic. O iei apoi de pe foc, adaugi alunele, migdalele, scortisoara, pudra de alune sj amesteci bine.

Imparti compozitia in doua, o parte o amesteci cu cacao, iar cealalta parte cu cio­colata alba, data pe razatoare. Din cele doua compoziti formezi bulgarasi de marimea nucilor. Le asezi pe un platou la racoare pana in momentul servirii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.