Bulete de varza cu caşcaval

Printeaza

O reteta de bulete de varza cu cascaval din: varza, cascaval sau branza, oua, rosii, marar, faina si smantana.

Ingrediente:Bulete de varza cu caşcaval

  • o varză
  • o jumătate de kilogram de caşcaval sau brânză
  • 4 ouă
  • 4 roşii
  • o legătură de mărar
  • o ceaşcă de făină
  • smântână

 

Mod de preparare:

Se desface varza în foi şi se fierbe ojumătate de oră. Se tre­ce prin maşina de tocat şi se amestecă într-un castron, cu brânza sau caşcavalul ras, cu o lingură de făină, două ouă, mărarul tocat mărunt şi cu sare, dacă mai este nevoie.

Din compoziţia omo­genizată se fac mingiuţe de mărimea nucilor şi se trec prin făină şi ou. Se rumenesc în ulei bine încins. Se ser­vesc cu roşii proaspete sau cu smântână.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.