Bulete umplute cu icre

Printeaza

Bulete umplute cu icre din: faina, apa, oua, unt, margarina, sare, icre, masline, gogosari.

 

Ingrediente:Bulete umplute cu icre

  • 125 g făină
  • 1/2 pahar cu apă
  • 3 ouă
  • 60 g unt sau margarină
  • 2g sare

Ingrediente pentru umplutură:

  • 150 g icre preparate
  • 100 g măsline
  • gogoşari

 

Mod de preparare:

Apa se fierbe în clocot cu sarea şi untul. Se adaugă făina toată odată, se amestecă bine.

Se lasă la răcit, apoi se pun pe rând ouăle, amestecându-se bine după fiecare ou.

Se pun cu linguriţa mici bulete pe o tavă unsă.

Se coc la foc iute.

Reci fiind, li se taie un căpăcel, se umplu cu icre şi se ornează cu măsline şi gogoşari.

Pofta buna!


 

Bulete din orez cu carne de vita

Bulete din orez cu carne de vita

Bulete din orez cu carne de vita din: orez, ceapa, ciuperci, sunca, carne de vita, pasta de tomate, patrunjel verde, ulei de masline, oua, ulei, faina, pesmet si sare.   Ingrediente: 2 căni orez 2 cepe 200 g ciuperci 150 g şuncă 500 g carne de vită tocată 2 linguri pastă de tomate 1 legătură […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.