Bulete din peste

Printeaza

Bulete din peste din: peste, paine, ou, verdeata, ulei, ceapa, faina, sare, piper, usturoi.

Ingrediente:Bulete_din_peste

  • 600 g peşte alb
  • 50 g pâine albă
  • 1 ou
  • verdeaţă
  • 50 ml ulei
  • 50 g ceapă
  • 40 g făină
  • piper
  • sare
  • 4 căţei usturoi

Mod de preparare:

Se spală bine peştele, se curăţă şi se pune la fiert în apă rece cu sare.

Când este gata, se scoate şi se pune la scurs până se răceşte, apoi se dă de două ori prin maşina de tocat, împreună cu pâinea înmuiată în apă şi stoarsă bine, ceapa, usturoiul şi verdeaţa.

Compoziţia astfel formată se amestecă apoi cu oul, piperul şi sarea până se omogenizează. Se formează bulete care se tăvălesc prin făină şi se prăjesc într-o baie de ulei încins.

Pot fi servite ori calde, ca aperitiv, sau reci, sub formă de garnitură.

Bulete din peste

Bulete_din_peste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.