Bulete din carne cu oua

Printeaza

O reteta simpla de bulete din carne cu oua din: carne de vita, arpacas, ceapa, oua, sare, piper si chimen.

Ingrediente:Bulete din carne cu oua

  • 1 kg carne de vită
  • 6 pahare arpacaş fin
  • 2 cepe mijlocii
  • 14 ouă fierte, tăiate în patru
  • sare şi piper, după gust
  • chimen

Mod de preparare:

Carnea se trece de două ori prin maşina de tocat. Ceapa şi arpacaşul se trec, o dată, prin maşina de tocat şi se amestecă bine cu carnea, împreună cu sarea, piperul şi chimenul. Cu mâinile umezite în apă din congelator, se fac bulete de carne, în interiorul cărora se aşează sferturile de ou fiert.

Se prăjesc în ulei bine încins, având grijă să nu se lipească între ele. Se pun pe un platou întins, reci sau calde, cu garnitură de salată verde.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.